Envase de la fragancia La Neta, bruma de almohada para perfumar la ropa con aroma de azahar

Fragància La Neta

Una carícia per als sentits

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la nova «Fragància La Neta» per a la roba i la casa

Des del principi, a La Neta, hem triat una selecció dels millors productes per oferir un llavat ben efectiu. Tenim un llavat econòmic amb un resultat professional excel·lent.

Tant el detergent que utilitzem com el suavitzant, tenen un olor neutre, és a dir, no contenen cap fragància química de les que solen tindre els productes domèstics. El nostre suavitzant, sols deixa olor a roba neta.

Quan varies persones ens van dir que trobaven a faltar un olor perfumat en la roba, ens vam posar a buscar solucions. Teníem clar que, seguint el nostre ideari, volíem oferir-vos un aroma natural, lliure de tòxics, elaborat amb ingredients nobles i de qualitat i a ser possible, de proximitat. Hem de dir que no ha estat fàcil, però hem trobat el que buscàvem.

Aquesta fragància està elaborada amb flors de taronger, recol·lectades abans que s’òbriguen per aconseguir major intensitat i major durabilitat. Amb un procés tradicional s’obté aquesta meravellosa fragància.

Entre les diverses propietats naturals destaquem el seu poder tranquilitzant que ajuda a relaxar-te. Afavoreix el fluir de les emocions i sentiments. També té propietats afrodisíaques.

La Fragància La Neta, ve presentada en estat líquid amb un polvoritzador de butxaca.

Amb una mínima dosi, la roba tindrà un aroma dolç, fresc i durador. També pots ambientar el teu espai per gaudir de les seues propietats.

Podeu adquirir-la en la bugaderia La Neta en horari comercial de dilluns a divendres.

Feliç bugada