Decoració de Nadal feta a mà amb reutilització de materials, creativitat i sostenibilitat per un món més responsable amb l'ús dels recursos. La Neta / LANETA bugaderia, lavandería, laundrette Xàtiva. Handmade

A nosaltres ens encanten aquestes dades entranyables i volem compartir-vos la decoració de bugaderia que hem preparat per calfar l’ambient festiu.

En La Neta pensem que el paisatge urbà, deu ser un espai bonic, alegre i amb quantitat de sorpreses per descobrir. Un lloc que ens ajude a ser feliços i ens inspire en el dia a dia.

És el nostre primer hivern i no sabíem ben bé què fer per causar un bon impacte. Així que el primer que vam fer és ajudar-nos de internet per inspirar-nos. En una estona d’investigació, aquesta eina fantàstica ens ha proporcionat un grapat de bones idees per als pròxims anys.

Sabem que volem crear un impacte personal, és a dir relacionat en la bugaderia, i això ens centra molt la nostra tasca per a prendre decisions temàtiques. També sabem que la nostra proposta deu ser de baix pressupost, ja que el nostre servei es molt econòmic i tenim un marge xicotet. Altre concepte a ressaltar és el DIY (Do It Yourself) ens agrada la creativitat i és bon moment per embrutar-se les mans, gaudir de la experiència d’elaborar alguna cosa amb amor, fet amb les nostres mans. Independentment del resultat, sembla que ja funciona.

Tenim 4 escenaris per decorar: 3 aparadors i l’interior de la bugaderia. Hem de construir 4 elements decoratius i açò és el que hem triat:

  • Una columna de pompes de sabó. És un homenatge al nostre ingredient secret que fa miracles amb la vostra roba. Les pompes seran de paper de marca d’aigua, un bon paper, amb color verd i blau els colors de l’aigua i hem signat aquestes pompes amb el segell de La Neta, ara son les nostres pompes.
  • Una corona de pinces. Ja sabeu que La Neta és la «reina del llavat» així que amb l’ajuda d’un penjador de filferro modificat i un grapat de pinces hem construït una corona de Nadal.
  • El tercer aparador es resistia i mentre pensàvem… ONA! una tempesta d’aire ha portat a la porta de la bugaderia les fulles dels arbres que van caient en la tardor. Amb elles hem fet una columna de vent sec. Sí, l’aire és l’encarregat d’eixugar la vostra roba en La Neta, un element molt necessari en aquestos dies humits de l’hivern.
  • Per a l’interior teníem que anar un poc més enllà, demostrar que tenim el millor llavat del món. Tant és així, que el propi Pare Noel llava i eixuga la seua roba en La Neta. Així que hem airejat els seus draps a l’interior de la bugaderia, i sabeu que? Pare Noel utilitza roba interior de marca, en serio, passeu a veure-ho abans que se ho emporte.
  • Tenim altra sorpresa preparada, la presentarem els dies de festes i està dirigida als xiquets que venen a acompanyar als seus pares a llavar la bugada a La Neta.

Aquest article demostra que amb ganes, un poc de dedicació i pocs diners s’ho podeu passar pipa!

Vos convidem a que passeu a contemplar aquesta meravellosa decoració de Nadal i a contagiar-vos del renovador que resulta llavar la roba en un entorn social.

Molta felicitat tot el temps